Actie pagina

Op het cannabis & hennep platform OneStepCommunity (OsC) zijn er tal van lopende acties.

Wij hebben het makkelijk voor u gemaakt door op de actie en voordelen pagina u te laten zien, wat u mis loopt.

Wat loopt u zoal mis: 

 • BEZOEK DAGELIJKS ONZE WEBSITE’S

€ 0,25 als u onze websites bezoekt. Dit geldt voor al onze websites waar u een wallet bezit. Op jaar basis dit € 91,25 per website.  Dit word automatisch aan uw wallet toegevoegd.

Onze websites met wallet op dit moment:

KimmiesSweeds.nl
GratisOlie.nl
JustMartinus.com
OneStepCommunity.nl
WietOliePuur.nl
MartinusCoaching.com

 • PRODUCT BEOORDELINGEN PLAATSEN

€ 0,25 ontvangt u automatisch in uw wallet als u een eerlijke product beoordeling plaatst. Dit is bij 40 product beoordelingen, op bijvoorbeeld WietOliePuur.nl als snel € 10,00

 • ONTVANG GELD TERUG

2 % van elke aankoop die u besteed en betaald met uw wallet ontvangt u cash terug in uw wallet. Middels ons 2% cashback systeem. U hoeft hiervoor niets te doen. Het bedrag word automatisch bijgeschreven in uw wallet.

 • 2 + 1 GRATIS

Op al onze websites, kunt u het 2 + 1 GRATIS actie logo tegenkomen. Het logo spreekt voor zich. Bestelt u twee dezelfde producten, dan ontvangt u van ons er een derde product uit dezelfde categorie gratis bij. 

 • KWEEKDONATEURSCHAP

Wist u, dat wij via de stichting WietOliePuur, een jaarlijks terugkerend kweektraject hebben opgezet. Kweken binnen de regels van het gedoogbeleid.  U ontvangt per plant een nader te bepalen bedrag in uw wallet. Het ligt aan de kwaliteit en opbrengst van uw plantmateriaal. Zo kan het zijn, dat 1 enkele plant wel tot 250,- wallet tegoed oplevert.

 • CANNELIVESTREAM (GRATIS KADO”S)

Elke week zijn er CannaLiveStreams. Maandag, woensdag en op de vrijdag van 18:30 tot 19:30 geven wij middels leerzame en leuke livestreams op ons YouTube kanaal cadeaus weg. Tijdens deze streams is er een 20 minuten blok om een email in te sturen. Iedereen die een email stuurt, wint een prijs.  Voort alle info en / of om een livestream bij te wonen, kunt u zich abonneren op ons YouTube kanaal. Naam van ons kanaal: CannaLiveStream

 • NIEUWSBRIEF ACTIES

Op elke website is er een optie om u te abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin vertellen wij u de laatste cannabis nieuwtjes en delen wij regelmatig kortingsacties.

 • DONATEURSCHAP VOORDELEN

Gold Member: 5% Extra kassakorting & gratis verzending.

 • WORKSHOP VOORDELEN

Leer zelf uw producten maken middels onze leuke en gezellige workshops. De goedkoopste optie om dit soort producten te gebruiken, is dat u ze zelf maakt. Dit leren wij u graag.

 • MAANDELIJKSE BIJEENKOMST

Elke maand is er een OsC community bijeenkomst. Op deze bijeenkomsten wordt er veel uitgelegd over hoe u uw producten zo voordelig mogelijk kunt gebruiken. Ook ontvangt iedereen die langs komt een goed gevulde GoodyBag met tal van producten, om gratis thuis uit te proberen.  Aanmelden vereist.

 • OFFICIEEL LEERBEDRIJF

Voor alle studenten die op zoek zijn naar een leerzame en unieke stageplek heeft de community een plekje. Let op! Vol = vol.

 • NL (ROBIN HOOD WEBSITE)

Op deze unieke website kunt u testers bestellen van veel verschillende hennep en cannabis producten die er op ons platform te vinden zijn. Deze Robin Hood website kan uw veel voordeel opleveren. Zo kunt u bijvoorbeeld dure producten vermijden door hier een goedkopere test variant te bestellen. Nooit meer veel geld uitgeven aan producten die u niet nodig heeft. 

 • GOUDEN MUNT

Als u een bestelling plaatst op een van onze websites, kan het zijn dat u een gouden munt bij uw bestelling ontvangt. Op deze munt staat een opdracht. Als u deze uitvoert, ontvangt u het bedrag dat op uw munt staat als tegoed in uw wallet.

 • KYOH RECENSIE

Als u naar Google gaat en zoekt naar bijvoorbeeld WietOliePuur en recensies, komt u uit bij onze Kyoh recensie pagina. Plaats u hier een eerlijke recensie nadat u een van onze prod7ucten hebt geprobeerd, dan ontvangt u van ons 5,00 wallet tegoed. 

 • VIDEO REVIEW

Als u voor de community een eerlijke video review maakt en deze naar ons verstuurd via WhatsApp of email, dan ontvangt u van ons 25,- wallet tegoed. Wij maken van deze video’s korte en leerzame community video’s.  Deze delen wij op ons platform.